Om kallbadhuset

2017-06-26

Varför kallbadhus?

Det är faktiskt inte många svenska städer som haft så många kallbadhus som Karlshamn. Det kan vi naturligtvis tacka vårt havsnära läge för. De flesta städer kan inte ens bygga ett kallbadhus, hur gärna de än skulle vilja. Men vi kan – och nu är det dags!

Det finns många anledningar till att Karlshamn ska ha ett kallbadhus. För det första är det en fantastisk känsla att bada i havet, oavsett säsong och vattentemperatur. Att ta en bastu med vännerna samtidigt som man blickar ut över vattnet är också välgörande för själen.

Dessutom är kallbadhuset en attraktion för vår stad. Det ligger söder om Väggabadet och ger oss alla ett helt unikt område med inomhusbad, utomhusbad, havsbad och kallbad.

Längs den långa kuststräckan från Sibbarp utanför Malmö till Borgholm på Öland kommer det bara att finnas ett kallbadhus – i Karlshamn!

”Jag är själv kallbadare och medlem i Kallbadhusets vänner. Ändå gläds jag mest för allmänhetens skull. Kallbadhuset är tillgängligt för alla – och med den tradition som finns i Karlshamn tror jag att många kommer att upptäcka och älska det nya kallbadhuset.”
Glenn ”Guran” Broberg

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /www/webvol14/2k/7s7ej2tvban0c2v/kallbad.com/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 20