Sponsra

2017-06-09

Sponsra kallbadhuset

Kallbadhuset är en angelägenhet för alla i kommunen, men för att projektet ska bli verklighet krävs fler sponsorer. Både små och stora företag – och privatpersoner.

Det finns en rad olika sponsringsalternativ – från att sponsra en av plankorna och därmed få ditt namn på kallbadhusets sponsortavla till att döpa en hel sektion av kallbadhuset. Du kan också skänka valfri summa. Huvudsaken är att du bidrar, för det är tillsammans vi skapar Karlshamns nya kallbadhus.

Sponsra en planka!

Fyll i dina uppgifter nedan och betala in 1.000 kr/planka på bg 5984-8259. Kom även ihåg att ange ditt namn i samband med inbetalningen, så att vi vet att du har betalat. Tack för din sponsring!

Sponsra en planka

Min text på sponsortavlan (Max 2 rader, max 15 tecken, inkl mellanslag per rad. t.ex. "Eva Anders Karl" "Johansson").

Sponsra en av pålarna

Som företagare kan du till exempel sponsra en av kallbadhusets pålar och därmed bli en av kallbadhusets stöttepelare och få ditt företagsnamn på kallbadhusets sponsortavla.
Kontakta Glenn Broberg på telefon 0705 98 42 66 eller mailadress info@kallbad.com.

Namnge en del av kallbadhuset

Företag som söker ett sätt att exponera sig mot en stor målgrupp av aktiva människor i kommunen kan namnge en av kallbadhusets olika sektioner. Vid en sådan namngivning ingår även att få sitt företagsnamn på en sponsortavla i anslutning till kallbadhuset. Alla sektioner är möjliga att sponsra, till exempel trappa, brygga, omklädningsrum och bastu.
Kontakta Glenn Broberg på telefon 0705 98 42 66 eller mailadress info@kallbad.com.

”Kallbadhuset kommer att bli en helt unik attraktion. Med inomhusbad, utomhusbad, havsbad och kallbad inom 100 meter får Karlshamn ett badområde som passar alla åldrar, årstider och önskemål.”
Sven-Åke Svensson, kommunalråd i Karlshamn

Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /www/webvol14/2k/7s7ej2tvban0c2v/kallbad.com/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 20