Besök vårt unika Kallbadhus!

2017-06-27

Väggabadet – eller Väggabaden som många numera säger – är en unik anläggning. Här finns tillgång till simhall, utomhusbassäng, havsbad och numera också ett kallbadhus. Anläggningen är belägen i vackra Väggaparken mellan stadens centrum och Vägga Fiskehamn.

Kallbadhuset erbjuder dusch, toaletter, bastu och havsbad i skilda avdelningar för damer och herrar. Här finns även en gemensam lounge som alla har tillgång till men som också kan hyras av större sällskap.
Vi har inte någon servering, men man är välkommen att ha med sig egen mat och dryck som måste förtäras i Loungen.

Det ska påpekas att rökning är helt förbjuden i hela kallbadhuset.
Varje omklädningsrum är utrustat med värdeskåp och du tar med dig ett eget hänglås.

De enda ordningsregler som finns är att det inte är tillåtet med badkläder i bastun samt att man måste sitta på egen medhavd sitthandduk.
Det är inte tillåtet att dyka från soldäcket eller från stegen.
Det är bra att du är medveten om att de flesta som besöker vårt Kallbadhus är utan badkläder både inne i bastun och soldäck.
Vi har ingen gemensam bastu för både damer och herrar.
Det är inte tillåtet att vara naken i Loungen som är ett gemensamt för alla besökare.
I övrigt önskar vi att alla tar hänsyn till varandra, tar med sig sitt skräp och i övrigt tillämpar sunt förnuft.

När vi inte har stängt pga Covid kan man även boka kallbadhuset privat eller för företaget!

Observera

Kom ihåg att bad sker på egen risk och att målsman ansvarar för sina barn. För att undvika olyckor, kontrollera alltid våghöjd, havsströmmar och ta det försiktigt om det finns is på trappstegen. Det är bra att inte bada helt ensam.

”Med den tradition som Karlshamn har inom kallbad är det här ett viktigt projekt. Kallbadhuset profilerar vår lilla stad på ett fint sätt och kan också locka en del turister. Framför allt är badandet ett härligt sätt att umgås för oss som bor här.”
Camilla Gustafsson med kompisarna Lena Olsson, Maria Törneryd och Elna Persson

När vi inte har stängt pga Covid (som nu) kan man boka kallbadhuset för en privat fest, ett företagsevenemang eller varför inte för en stunds lugn och ro?
Kallbadhusets Lounge och den stora terassen har en fantastisk utsikt ut mot horisonten. Det är enbart möjligt att boka tider som är utanför ordinarie öppettider.

Våra öppettider!

Besök Kallbadhuset!

Tagg krävs för att få tillgång till Kallbadhusets lokaler. När du blir medlem och betalat din årsavgift får man en tagg som fungerar under våra öppettider. Om du inte har en tagg kan du följa med de som har och bada. Taggen fungerar endast under våra öppettider (se nedan) till dam, herr och lobbyn.
Om det är något fel på din tagg uppskattar vi om du kontaktar så att vi kan kolla upp vad som hänt.

Medlemmar betalar 50 kr/bad, icke medlemmar 100 kr/bad. Betala då med swish till 123 287 2612.
Du kan köpa medlemskort och årskort genom att ringa Glenn Broberg på telefon 0705 98 42 66.

Det går också att köpa endags-taggar på Ingo (Idrottsvägen 1. Vid Österport).
Vid köp av endags-tagg betalar Medlemmar 50 kr/bad och icke medlemmar 100 kr/bad. Du betalar även en depositionsavgift på 100:- som du får tillbaka när du returnerar endags-taggen.
ORDINARIE ÖPPETTIDER:
Måndagar stängt
Tisdagar 14-21
Onsdagar 08-21
Torsdagar 08-17
Fredagar 08-19
Lördagar 08-18. (Bemannat kl 10-12. under nov - jan)
Söndagar 08-18

Kontakt: 070-5984266

Bastun stängs av 30 minuter innan stängning och alla ska vara ute ur Kallbadhuset till utsatt stängningstid.


Fatal error: Declaration of RulesRuleUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array) must be compatible with RulesActionContainerUI::form(&$form, &$form_state, $options = Array, $iterator = NULL) in /www/webvol14/2k/7s7ej2tvban0c2v/kallbad.com/public_html/sites/all/modules/rules/ui/ui.plugins.inc on line 20