Besök vårt unika Kallbadhus!

Information till dig som vill besöka kallbadhuset

Väggabadet – eller Väggabaden som många numera säger – är en unik anläggning. Här finns tillgång till simhall, utomhusbassäng, havsbad och numera också ett kallbadhus. Anläggningen är belägen i vackra Väggaparken mellan stadens centrum och Vägga Fiskehamn.

Kallbadhuset erbjuder dusch, toaletter, bastu och havsbad i skilda avdelningar för damer och herrar. Här finns även en gemensam lounge som alla har tillgång till men som också kan hyras av större sällskap. Vi har inte någon servering, men man är välkommen att ha med sig egen mat och dryck som måste förtäras i Loungen.

Det ska påpekas att rökning är helt förbjuden i hela kallbadhuset. Varje omklädningsrum är utrustat med värdeskåp och du tar med dig ett eget hänglås.

De enda ordningsregler som finns är att det inte är tillåtet med badkläder i bastun samt att man måste sitta på egen medhavd sitthandduk. Det är inte tillåtet att vara naken i Loungen som är ett gemensamt utrymme för alla besökare. Det är inte tillåtet att dyka från soldäcket eller från stegen.

I övrigt önskar vi att alla tar hänsyn till varandra, tar med sig sitt skräp och i övrigt tillämpar sunt förnuft.

OBSERVERA
Kom ihåg att bad sker på egen risk och att målsman ansvarar för sina barn. För att undvika olyckor, kontrollera alltid våghöjd, havsströmmar och ta det försiktigt om det finns is på trappstegen. Det är bra att inte bada helt ensam.

Besök Kallbadhuset – Medlem

Tagg krävs för att få tillgång till Kallbadhusets lokaler. När du betalat din årsavgift får du en tagg som fungerar under våra öppettider (se öppettider).  Om det är något fel på din tagg uppskattar vi om du kontaktar oss så att vi kan kolla upp vad som hänt.

Du kan köpa medlemskort och årskort genom att ringa Glenn Broberg på telefon 0705 – 98 42 66 eller Eva Tigerman på telefon 0708 – 86 47 46.

Besök Kallbadhuset – Gäst

Om du vill besöka oss som gäst, utan att bli medlem, finns endags-taggar att köpa på Ingo vid Österport (Idrottsvägen 1, 374 30 Karlshamn).

Om du inte har en tagg kan du också följa med någon som har en tagg och ska bada.