Boka kallbadhuset

Information till dig som vill boka hela kallbadhuset

Kallbadhuset är utanför ordinarie öppettider tillgängligt bokning för en privat fest, ett företagsevenemang eller varför inte för en stunds lugn och ro? Kallbadhusets Lounge och den stora terassen har en fantastisk utsikt ut mot horisonten.

Om du vill boka kallbadhuset efter ord. öppettider är du välkommen att göra en bokningsförfrågan i formuläret nedan, eller ringa Glenn Broberg på telefon 0705 98 42 66

Kallbadhuset erbjuder dusch, toaletter, bastu och havsbad i skilda avdelningar för damer och herrar. Här finns även en gemensam lounge som alla har tillgång till men som också kan hyras av större sällskap. Vi har inte någon servering, men man är välkommen att ha med sig egen mat och dryck som måste förtäras i Loungen.

Det ska påpekas att rökning är helt förbjuden i hela kallbadhuset. Varje omklädningsrum är utrustat med värdeskåp och du tar med dig ett eget hänglås.

De enda ordningsregler som finns är att det inte är tillåtet med badkläder i bastun samt att man måste sitta på egen medhavd sitthandduk. Det är inte tillåtet att vara naken i Loungen som är ett gemensamt utrymme för alla besökare. Det är inte tillåtet att dyka från soldäcket eller från stegen.

I övrigt önskar vi att alla tar hänsyn till varandra, tar med sig sitt skräp och i övrigt tillämpar sunt förnuft.

OBSERVERA
Kom ihåg att bad sker på egen risk och att målsman ansvarar för sina barn. För att undvika olyckor, kontrollera alltid våghöjd, havsströmmar och ta det försiktigt om det finns is på trappstegen. Det är bra att inte bada helt ensam.

Tillgänglig
Bokad
Övergång
MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kallbadhuset kan endast bokas utanför ordinarie öppettider.

Bokningsförfrågan